Bedankt voor de fantastische nieuwjaarsbijeenkomst!

Altijd een spannend moment als je een feestje organiseert, maar wow, onze nieuwjaarsreceptie was onvergetelijk. De opkomst was goed, net als de sfeer en de hapjes die terplekke werden gemaakt. Jong en oud en verschillende culturen maakten kennis met elkaar in de Essalam Moskee waar we te gast waren. En een deel van de deelnemers ging na de bingo naar huis met een mooie prijs.
We willen alle bezoekers en de vele partijen die onze nieuwjaarsbijeenkomst mogelijk maakten bedanken voor deze prachtige start van het nieuwe jaar, waarin Oma’s Recept weer mooie plannen heeft. Zonder jullie was dit niet gelukt, Concept Circus, De Cultuurschool, Essalam Islamic Cultural Centre Rotterdam, Hooplala, Kookpunt Home of Cooking, OMI Rotterdam, Oranje Fonds, Restaurant Frits, Obba Lounge Restaurant, HEMA, SPAR, Stichting Bevordering van Volkskrant, Opzoomer Mee & Bewonersidee, Supermercado, Solidarodam en VSB fonds! En een speciale vermelding verdienen onze vrijwilligers en de meiden van Finishing Touch Evenementen, studenten van Inholland Rotterdam, die de organisatie op zich hebben genomen.